Nieuws


Fijne feestdagen en een scouting vol 2022!

Het afgelopen jaar was er weer eentje die we bijzonder kunnen noemen, gelukkig hebben onze vrijwilligers voor en achter de schermen hun uiterste best gedaan om er alles uit te halen wat mogelijk was, en we kunnen wel zeggen dat ze dat gelukt is!

Ondertussen kunnen we gaan uitkijken naar 2022, we hopen eindelijk ons jubieumkamp en vele andere te gekke activiteiten te kunnen organiseren!

Jullie gaan nog van ons horen!


Rabo Clubsupport 2021Rabo_Clubsupport_2021.jpg

Alle lieve stemmers enorm bedankt! En natuurlijk ook Raboclubsupport!

We hebben 911.83 euro opgehaald!

Dit mooie bedrag gaan we inversteren in onze kamp matrialen. en zullen we nog jaren plezier van hebben!


We hebben weer een datum voor de reünie!

Hou 26 maart 2022 vrij in uw agenda want dan hebben we de reünie van de Gelre Groep. Deze reünie is voor alle leden en oud leden. meer informatie volgt!


Scouting leiding gezocht (M/V)

Wij zijn een (groeiende) gemengde welpengroep en komen elke week op zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.00 samen. De groep wordt begeleid door 4 leiding die dit met heel veel plezier doen. Iedere week zorgt dit leidingteam voor een uitdagende opkomst. Dit kan van alles zijn. Hutten bouwen in het bos, spelletjes, knutselen, scoutingtechnieken, koken en nog veel meer. Ook gaan we graag op kamp. Woon je in de omgeving van Twello en heb je tijd vrij op zaterdagmiddag? Dan horen we graag van je!

Meld je aan om eens mee te kijken!

Aanmelden